onsdag 24. desember 2014

Endelig er julaften her - God jul!!

Roen har senket seg og barna er benket foran Askepott. Julematen står klar, så nå er det bare til å sette seg ned å vente på julebesøk. Vil ønske god jul med noen bilder av en julepyntet Bergen. Vi har ikke snø men 0 grader, så kanskje det kommer noe utover kvelden?

Hvor blir ukene og månedene av? Tenk at hele 2014 er over, og vi som nettopp har begynt på det året! Heldigvis står et nytt ubrukt år foran oss, og hvem vet hva 2015 bringer? ...men først er det julen som skal feires.

Feiringen blir herlig folksom, med elleve til bords (derav mengden med pakker). Vi skal spise pinnekjøtt, lutefisk og breiflabb med diverse tilbehør.
Før vi kommer så langt skal vi feire at Sondre ble tenåring i dag, Gratulerer masse med dagen Sondre!!

Til de som lurer på hva jeg leser i juleuken blir det  Pat Semetary og Carrie av Stephen King, men først skal jeg lese ferdig Egil Foss Iversens Ørnens skygge. Blir det tid til mer før nyttårsaften har jeg "En overflod av Katheriner" av John Green liggende klar, og Johan Harstad sin Darlah, tidenes beste norske ungdomsroman og vinner av Brageprisen, den gleder jeg meg til.

Aller først vil jeg ønske alle lesere av bloggen min en riktig fredfylt og deilig jul! (En spesiell juleklem til alle dere som tar dere tid til å legge igjen et ord til meg av og til)

Statsraak Lehmkul med flott julepynt

Bryggen i Bergen er pyntet i all sin prakt

På Hetlandhuset henger disse skjønne nissene

2 kommentarer: