mandag 22. desember 2014

På ekskursjon til en bokhandel i en av nabokommunene til Bergen

Det er ikke hverdagskost at jeg forviller meg over Sotrabroen og inn på et helt ukjent kjøpesenter. Denne ville ekskursjonen har jeg hatt planer om helt siden ARK åpnet sin nye butikk, men Sartor senter er for oss bergensfruer ikke akkurat verdens navle.
I dag har jeg kjørt de 20 minuttene som skal til, og glad er jeg for det, for woao-faktoren når jeg kom opp rullebåndet til andre etasje var faktisk høy. Ikke siden jeg besøkte Eldorado i Oslo har jeg vært så begeistret for en butikk. Gratulerer Lillian og dere andre på ARK Sartor med en utrolig lys og fin butikk. Lykke til med besøk av Jørgen Jæger i dag, kunne ønske jeg hadde hatt anledning til å ta turen klokken 15.

Boken som ble med hjem etter besøket mitt er John Green sin En overflod av Katheriner, som jeg skal kose meg med i julen. God jul til alle dere som frekventerer kjøpesentre om dagene, husk: Bøker er den beste gaven!

Det var umulig å få hele butikken på et bilde
Jeg bråstoppet på rullebåndet da jeg fikk øye på den store butikken - for en fasade!

2 kommentarer:

  1. Åh, her må jeg jo ut en gang på nyåret! :-) Så fint det så ut og så svært det var. Det er ikke ofte jeg er på Sartor heller, det blir helt Lagunen men der har de bare en liten Norli butikk. Ønsker deg en fin kveld, Tine :-)

    SvarSlett
  2. Ser ut som en meget fin bokhandel.
    Og endelig har du begynt å lese Stephen King. Carrie likte jeg godt, men Pet Sematary er min favoritt. Håper du får sjansen til å lese den en dag!
    Vil med dette ønske deg god jul for vet ikke hvor mye jeg blir på nettet i jula ellers. Så god jul!:)

    SvarSlett