søndag 12. august 2012

Familien hadde to deltagere i årets NutenOpp arrangement

Sondre på toppen med et knippe andre deltagere i NutenOpp
Det fulle navnet på dette løpet er "TV 2 Rosendal NutenOpp". Dessverre ble det ingen filming fra TV2 sin side fra målområdet, for helikopteret kom seg ikke opp gjennom den tykke havtåken. Løperne derimot kom gjennom, og fikk en smak av sol og blå himmel som vi nede på havnivå ikke fikk i dag.
Vi parkerte bilen i det ordføreren i Kvinherad Synnøve Solbakken åpnet festen. 10 minutter senere hadde Frode og Sondre fått seg enda en ny t-skjorte til samlingen, og la i vei.
Mine knær tåler dessverre ikke mer enn en bratt tur med 1200 høydemeter på en helg, så jeg så dem vel avgårde og satt meg for å lese bok.
Klokken 12 var starten for menn i sin beste alder. Siden dette er et av løpene som inngår i NM i motbakkeløp, var det flere kjente fjes med, bla. Jonathan Wyatt fra New Zealand, som har vunnet mange år på rad. Han kom også i år inn på beste tid 35:57.
Thorbjørn Ludvigsen var bare 13 sekunder etter med 36:10, så han vant sin klasse. Varegg (Team Melkesyre) som Frode og Sondre stiller under, hadde mange bra løpere og Jon Arild ble mester i sin klasse. Til neste år er Sondre inne i sitt 12 år, så da kan han og Frode også stille i konkurranseklassen, det blir gøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar