tirsdag 21. august 2012

Blogginnlegg no. 1001 - og en liten evaluering

I disse dager er det fire år siden jeg begynte å blogge. Bloggen har forandret seg i takt med mine interesser og hva jeg fyller dagene mine med.
Dette er en personlig blogg, men den er ikke privat. Som alle andre bloggere er jeg klar over, at alle som leser bloggen får et kikkhull inn i livet mitt, og blir på en måte kjent med meg.
Min interesse for kosthold og helse fikk meg til å delta på et nettstudie i kostholdsveiledning. Etter det økte interessen min, og forståelsen for hva sukker, frukt, hvete, melk, egg og kjøtt gjør med helsen vår.
Jeg har blogget masse om kosthold, og formidlet og videreformidlet mange gode oppskrifter, og er fremdeles veldig opptatt av at vi skal spise sunt, for å holde oss friske og full av energi.
I det siste har jeg kjent på at jeg ikke har det store behovet for å ta bilder av all maten jeg lager. I de siste blogginnleggene gadd jeg ikke skrive oppskriften en gang...
Selv leser jeg mange fine kostholdsblogger skrevet av mennesker som virkelig har peiling, og jeg kjenner at jeg vil overlate folkeopplysningen og inspireringen til dem.
Hvis du er innom bloggen min og ikke finner noe om mat, så er det ikke fordi jeg ikke spiser lenger....
I fremtiden tror jeg bloggen min vil inneholde mest tur & kultur. Litt personlig fjas blir det nok, og jeg blir alltid kjempeglad hvis du vil kommentere, så ser jeg at jeg har hatt besøk.

5 kommentarer:

 1. Jøss, tiden flyr! Og det har blitt imponerende mange innlegg.

  Det er bra at en blogg er i utvikling, synes jeg. Det vitner om at bloggeren også er i utvikling, og det skal vi helst alltid være.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her utvikles det over en lav sko :)
   Noen blogger forandrer seg litt over langs, mens noen bloggere velger og gjøre plutselige skifter.
   For meg er forandringen ikke bevisst, men et kritisk tilbakeblikk sa meg at bloggen har forandret seg, litt sånn uten at jeg har merket det :)

   Slett
 2. Synes det er kjekt å følge med på bloggen din Tine, både med og uten oppskrifter ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er glad du skrev om mat i en periode, ellers hadde jeg nok ikke funnet deg.. Og gleder meg til å følge bloggen din framover. :)

  SvarSlett
 4. Gratulere med blogginnlegg 1001, og en flott blogg Tine :) Kultur og turene dine er alltid spennede å lese.

  SvarSlett