torsdag 9. august 2012

Cornells alternativ - naturlig fri for gluten, hvete, gjær og sukker

Deilige brødstykker - god turmat til helgen
Et møte med Elin Cornell utenfor min foretrukne helsekostbutikk, gjorde at jeg kom hjem med en pose brødmix. Jeg pleier ikke kjøpe sånt, for jeg har til nå blandet mine egne glutenfrie brøddeiger, og hatt suksess med det.
Denne nye serien som kalles "cornells alternativ" består av 41% flak, 37% frø og 22% mel, alt økologisk og glutenfritt. Lavkarbo er det ikke, så de som sverger til det må styre unna.
Fra vårt møte fikk jeg også med meg et oppskrifthefte på focaccia, paibunn og mye annet godt. Prisen på 750 g "mel" lå på godt over hundrelappen, så det lønner seg nok å kjøpe inn de forskjellige ingrediensene og blande selv, men sånn i farten var dette et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar