tirsdag 27. mars 2012

Kjempegod sjokoladepudding uten egg, melk og sukker

Denne sjokoladepuddingen bør spises flere ganger i uken! Den er proppfull av næringsstoffer, og en perfekt måte å få i barn de gode fettsyrene fra avocado. Sammenlignet med kjøpe-pudding er denne mye mektigere, så lag små porsjoner. Dette rekker fint til 4-5 stykker. Vaniljepulver og rått sjokoladepulver finner du hos helsekosten.
1/2 dl ferske dadler
1/2 dl vann + litt til...
2 ss honning
1/2 ts vaniljepulver
2 stk. små avocadoer
1/2 dl rå kakao eller carob
Kjør de 4 første ingrediensene i en foodprosessor. Ha deretter i resten og kjør igjen. Spe med vann til en fin konsistens. Ha i dessertskåler, pynt med bringebær, blåbær eller annet godt, og sett i kjøleskapet.
Holder seg i kjøleskapet i 3 dager, eller i fryseren i 2 uker.

3 kommentarer:

  1. mmm jeg er VELDIG glad i avokadopudding og har laget det en rekke ganger :D nam nam

    SvarSlett
  2. Åhhh, så godt ut! Smaker sikkert enda bedre ;-D

    SvarSlett
  3. Yummy, sjokoavokadopudding er såååå godt!

    SvarSlett