fredag 9. desember 2011

Pepperkaker og Elin`s rå supersunne julesjokolader

Elin`s julesjokolader med deilig smak av appelsin
Jeg har det med å dra pc`en med meg ut på kjøkkenet og teste ut oppskrifter jeg finner på noen av de mange matbloggene jeg titter innom. Nå har jeg holdt på med lavkarbo, rawfood og vegetarmat så lenge at jeg stort sett hopper over bloggingen. Dere må ikke tro at jeg ikke spiser selv om jeg ikke har blogget om mat på noen dager :)
Elin fristet med en oppskrift på sjokolade, og siden jeg etterhvert har fått et bredt utvalg av produkter i skapene mine, hadde jeg alt som skulle i, og satte i gang. De ble kjempegode, fortsatt myke etter noen timer i kjøleskapet, men jeg fikk dem lett ut av formene og oppi glass. Du må gå inn på siden hennes og se på de flotte bildene hun får til. Yummi, takk Elin!
I går kveld testet jeg ut en oppskrift på lavkarbo-pepperkaker, men etter å ha trålt mine "vanlige" blogger finner jeg den ikke igjen. Legger allikevel ut et bilde, og håper på å finne oppskriften med det første.
Pepperkaker laget uten mel og sukker

3 kommentarer:

  1. Mmmmm når jeg ser slike lekkre bilder husker jeg hvorfor jeg DIGGEr jula :D skal legge ut noen oppskrifter senere som du må prøve :D

    SvarSlett
  2. Så koselig at du likte sjokoladen :-) Gleder meg til pepperkakeoppskriften! Ha en riktig god helg :)

    SvarSlett
  3. MmM, finnes ikke noe bedre enn rå sjokolade! Og Elin er jo så flink! har kjempelyst til å teste ut appelsinsjokoladene hennes :)

    SvarSlett