torsdag 11. august 2011

Løvetann kaffe, kan det være noe godt da?

Kaffe og superfoods i samme kopp. Den smakte virkelig kaffe!
I siste forsendelse fra iHerb bestilte jeg en 200 g pakke med Dandy Blend. Dette er en kaffe som har blitt anbefalt på flere blogger med løfter om at det virkelig smaker kaffe. Jeg sang litt "jeg tror dikke før jeg får se det...." men nyskjerigheten var vekket, og kaffen ble bestilt.
Ingredienser: Bygg, rug, sikori rot, løvetannrot og rødbete. Fint oppmalt, gir dette et sort pulver, til forveksling lik finmalt instant kaffe, som faktisk også smaker kaffe. Jeg er virkelig imponert. I Dandy Blend får du en kaffe som ikke er befengt med rester etter kraftig sprøyting, der er ingen kunstige tilsetningsstoffer, den er gluten- og koffeinfri og ikke syredannende slik som ordinær kaffe er.
Lurer du på hvorfor du bør erstatte kaffen, kan du jo google litt eller lese her.

6 kommentarer:

 1. Ja, ikke sant den er god? Helt utrulig, syns jeg. Drikker nesten bare "kaffe", jeg nå :-)

  SvarSlett
 2. Gøy!! Fant du ut av det der med frakten?

  Denne må jeg prøve. Eeeeelsker kaffe, men kan gjerne drikke juksekaffe om den er god.. ;)

  SvarSlett
 3. Spennende! har hørt om denne,men liker ikke kaffe :P har lyst å begynne å drikke det pga koffeinet før trening,men denne var jo koffeinfri :p hehe

  SvarSlett
 4. Tine - jeg leter etter et par vegetaroppskrifter som er lavkarbo (gjerne under 15g kh per porsj). Finnes det? Eller er det bare å gi opp? :) Må være melkefri.. Jeg håpet du hadde noen gode stalltips..! (Det eneste jeg har kommet opp med er spansk tortilla der man bytter ut potet med sellerirot.. :D..)

  SvarSlett
 5. Helen: Bestillingen min sist var på nok 199,36 så jeg holdt meg akkurat innenfor. Det er ikke mye en får for denne summen. Ser iHerb har fri frakt nå, men bare for ordrer over 40 dollar, da kan jo ikke vi slå til.
  Skal se om jeg finner noen "lure" veggis-oppskrifter til deg :)

  SvarSlett
 6. Ja de burde heve grensen til 1000,- eller noe... :)

  SvarSlett