fredag 5. august 2011

Dehydrator-tørket brownies

Deilig brownie tørket 14 timer i dehydratoren
Hvis du ser på bildet av brownien Elin har laget, så får du garantert vann i munnen. Jeg satt nøtter til bløt før vi gikk på teater i går, og etter teateret rørte jeg sammen deigen, og fikk det inn i mattørkeren min.
14 timer senere, smaker vi på resultatet, og jeg er superfornøyd. Sondre ga den en 3`er, på skala fra 1-5 for han liker brownies best, når de er bløte inni. Bitene er skjært opp, og har fått et deilig lag med glasur på seg.
Glasur:
2 dl cashewnøtter bløtlagt i 2 timer
2 dl dadler, bløtlagt hvis de er litt harde
1 dl vann, hold litt igjen og spe til ønsket konsistens
1 knivspiss himalayasalt
2 ss lecitingranulat
1 ss lucumapulver
0,5 ts vaniljepulver
Rør alt sammen i en foodprosessor. La maskinen gå en stund

5 kommentarer:

  1. Ser godt ut! Tipper de er gode med mandelsmør på toppen også.... sikle sikle.. :D

    SvarSlett
  2. Har ikke prøvd å lage mandelsmør enda, takk for tipset! Sikkert godt på løkbrødet jeg har tørket :)

    SvarSlett
  3. Nam så lekkert. så kjempesnadder ut. jeg er Så usikker om jeg skal kjøpe dehydrator eller ikke :/

    SvarSlett
  4. Bare spør hvis det er noe du lurer på :)

    SvarSlett