mandag 29. august 2011

Kan det være rawfood`en jeg legger på meg av?

Med et blodsukker som svinger, så hjelper ikke all viljestyrke i verden mot søtsug.
Min kropp er en artig skrue, skulle tro den var livredd for å ikke få energi nok, for det er utrolig lite som skal til før jeg begynner å "lagre" igjen.
Jeg lever kjøttfritt, hvetefritt, og til tider melkefritt, og ønsket mitt er å leve så lavkarbo som mulig. Etter en lang sommer med ferieturer og fjellturer går det ikke an å skjule at 3-4 kilo har bitt seg fast. Men, er det virkelig dette som har skylden?
Etter å ha spist mye rawfood en periode, har jeg skjønt at dette ikke er helt forenelig med lavkarbo. Rawfood salater og andre retter har ofte frukt i seg, og alle de deilige kakene som finnes er søtet med banan, annen frukt og dadler.
Etter 5 uker på jobb har jeg ikke klart å riste av meg sommerkiloene, og nå må det sterkere lut til. På fredag skal jeg tisse på min første ketosesticks, og fra da av blir det 20 karbohydrater for dagen, helt til de ford&#¤%/(/%&¤"##¤ kiloene er vekke :)

5 kommentarer:

 1. man kan legge på seg av alt. lavkarbo og rawfood er ikke akkurat laget for å gå hånd i hånd. velg en? ;)

  SvarSlett
 2. Lavkarbo er valgt, i alle fall til sylfidemålene er nådd :) Rawfoodkaker og frukt i mat får bli helgekos heretter.

  SvarSlett
 3. Prøv med litt enzymrike startere før du spiser. Det gjør underverker for effektiv fordøyelse. Feks umeboshi-plommer, sitron i vann før måltid evt 1 ss rå eddik, lag din egen rå sauerkraut. Grønne salater i forkant av måltid med sitron og ex virg olivenolje(veldig enzymrik)- det gjør jo franskmenn. Så kan du tenke at raw food og lavkarbo går hånd i hånd, ved at de går sammen og ikke hver for seg;-) Lykke til!

  SvarSlett
 4. Takk for tips!
  Jeg starter dagen med lunkent sitronvann, og spiser salat/råkost til all lunch og middager. Det er ikke der problemet ligger. Det er alle de rå isene, sausene, kakene, og alt annet som smaker deilig og som jo er laget på sunne ingredienser. Tror jeg må styre unna de bloggene som jeg vet har mye deilig sjokolade og rå kaker en tid fremover :)

  SvarSlett