lørdag 27. august 2011

Nytt blad til inspirasjon i hverdagen

I går snøret jeg på meg mine pent brukte MBT sko, og skulle rulle til by`n. Dette er en tur som tar nesten to timer, som jeg har gått maaaange ganger. Skoene begynte å gnage etter et kvarter, og etter en halv time benyttet jeg siste sjanse til å benytte meg av bussen videre til by`n. Vel fremme bar det inn på første apotek etter gnagsårplaster, og videre til nærmeste sted å slenge rompen nedpå.
I Galleriet har det kommet en ny kaffebar Kanel, som jeg ikke har forsøkt, så her slang jeg mer ned for å sjekke omfanget av skaden.
For å ha noe til Cortadoen (som var veldig god), kjøpte jeg meg et blad, som jeg ikke har lest før. "Fit living" het det, og jeg må si det var bedre enn de andre "sunne" bladene jeg har forsøkt.
De lærde strides om hva som er beste maten å spise før trening, så lykken var stor da fitliving allerede i første sak på side 8 sier at du skal holde deg unna karbohydrater og heller gå for fett og proteiner.
Du får forklart begrepene BMI, hvilepuls, pulsfall, fettprosent og makspuls på en lettfattelig måte.
Du finner en kjempefin og informativ artikkel om halvmaraton, nesten så jeg fikk lyst å begynne å jogge...
Oppskriftene i bladet var veldig preget av proteiner, og inneholdt kjøtt alle sammen, men litt idèer går det an å ta med seg.
Dette bladet skal ikke legges vekk, for de 28 tipsene til strammere kropp, må nok leses flere ganger utover høsten.
Yngvar fra Puls er her, med treningsprogram med skliputer, det må prøves
Her er til og med yogaprogram og en artikkel om visualisering.
Løp og kjøp, jeg har i alle fall fått en god dose treningsinspirasjon, dette bladet var verdt sine 59 kroner.

2 kommentarer: