søndag 28. august 2011

Bokanbefaling: Ved elven av John Hart


Ved elven” er den andre av fire bøker forfatteren har skrevet. Jeg er mektig imponert, og kommer sporenstreks til å bestille ”Det siste barnet” og ”Løgnenes konge” på biblioteket.  ”Iron house” har ikke kommet ut på norsk ennå, så vi får se om jeg klarer å vente.
”Ved elven” handler om Adam Chase som ble jaget fra familie og byen sin etter å ha blitt frikjent for mord, men ikke trodd av lokalbefolkningen. 5 år etter vender han tilbake til sin barndoms by, bare for å oppleve at mistanken om at han er skyldig i drapet, fremdeles lever.  Han blir fryst ut av familien, og når det begynner å skje underlige ting får han skylden. Menneskene på hjemstedet viser seg å bære på hemmeligheter han ikke kunne ane.
Boken er utrolig godt skrevet, med skildringer av tanker og følelser som du godt kan kjenne deg igjen i. Det begynner rolig og forsiktig og helt uten klisjèer , men blir raskt en veldig spennende intrige, som du har vanskelig å legge fra deg. Selv om jeg tar meg tid til å skrive dette før jeg er helt ferdig, gir jeg garantert denne en klar sekser.

2 kommentarer:

  1. Da står jeg i kø til å låne denne på biblioteket :)

    Hvordan går det med ketosen? :)

    SvarSlett
  2. Ketosen slår nok ikke inn før ut i uken, har gått over til lavkarbo, men har ikke vært så streng i helgen. Ketosesticks er innkjøpt og står klar :)

    SvarSlett