søndag 7. februar 2010

Nydelig skihelg på Kvamskogen

Det var like kaldt på Kvamskogen som hjemme, + 1 grad, og 5 grader inn i hytten da vi ankom så det var raskt å få varmen. Susanne var med så det ble litt "action" for oss andre. Lørdag tok vi turen til Aktiven, hvor Susanne, Sondre og Frode kjøpte dagskort og koste seg. Jeg fikk meg en "one way ticket" til topps og gikk tur innover mot Steinkvanndalen. Nydelig silkeføre, og siden jeg var tidlig ute i de nypreparerte løypene var alt stille og idyllisk.
Vi samlet oss til lunch, og etterpå suste slalomkjørerene bort i bakken igjen, mens jeg benket meg foran P2 for å høre Sokrates. Jeg hadde med meg en bok på hytten som jeg var blitt anbefalt på Bokelskere.no, men den sleit jeg med, så i mine ensomme timer, satt jeg meg ned for å se om jeg kunne komme gjennom den.
Søndag streiket Susanne og ble hjemme, mens vi tre andre propeller kjørte opp Aktiven-trekket og la i vei innover viddene. Vi gikk en ekstra runde helt inn til Øvre Steinkvanndalen før vi satte utfor bakkene. I dag var det sol og blå himmel, og virkelig vakkert i fjellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar