søndag 21. februar 2010

Kinodag - Fish Tank

Håndballkamper for Sondre i går (som de vant med glans begge to) gjorde at vi ikke kom oss avgårde til Kvamskogen i helgen. Planen å dra på Gulbotn og ta noen runder ble droppet da det snødde og blåste på morningen, så det ble en lang dag hjemme i stuen. Heldigvis hadde jeg lydbok som skulle høres ferdig (Mengele Zoo) og genser som skulle strikkes ferdig, så det gikk på et vis. Sykkelen i kjelleren blir brukt plenty for tiden, så jeg fikk brent av litt overskuddsenergi og tråkket 45 minutter til Mamma Mia (the musical). I kveld skal barna passe hverandre og Frode og jeg tar oss en tur på kino.
Bergen Kino sier:"Mia er femten år og har falt utenfor. Ingen kjæreste, ingen venner, ingen skole, ingen jobb, ingenting. Jo, hun danser. Alene med kassettspilleren har hun det bra, alt annet er dritt. Mia bor sammen med en sliten mor og en nebbete lillesøster i en begredelig britisk forstad. Kan det bli verre? Moren kommer stadig trekkende med nye menn. Mia forakter henne for det. Men den nye elskeren, Connor, er annerledes. Han tar seg tid til Mia. Snakker med henne, skryter av henne, sier hun danser fint. Mia blomstrer. Endelig har det kommet en tilsynelatende god mann inn i hennes liv."
Liten kommentar etter opplevelsen: Filmen var grei den, ikke så veldig "Britisk" absolutt ingen humor denne gangen. Det går selvfølgelig ikke så bra med Mia som en skulle tro, men en veldig utypisk britisk happy ending fikk vi da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar