fredag 17. mai 2013

Gratulerer med dagen!!

Denne dagen viste seg å bli den første "sommerdagen" i 2013. Termometeret viste 18 grader da vi kjørte hjem fra dagens køgåing i byen. Solen så vi nok ingenting til. Da 17-mai feiringen på Rolland Skole startet, regnet det, helt til siste kakebit var fortært, da ga det seg.
Sondre går i 6 klasse, og det er foreldrene til disse utvalgte elevene som står for arrangementet på skolen. Det medfører kakebaking for alle, og for vår del, kakesalg i kafèen. Jeg bakte fromagekake og Frode solgte kaker, så det ordnet vi bra. Hvert ledige minutt denne dagen satt jeg med nesen i Dan Brown sin blodferske thriller "Inferno".

Tur til by`n for å se på hovedprosesjonen har vært tradisjon hos oss, men vi kjente på det i dag at det kanskje blir noen år til neste gang. Om vi blir i by`n neste år, så blir det nok tur over Vidden med flagg og 17-mai sløyfe.


Gratulerer med dagen!

5 kommentarer:

 1. Herlig dag! Gradestokken viste 26 grader da vi kom hjem fra folketoget! Grilling på terassen og spasertur langs fjorden etterpå. (Nær Trondheim)

  SvarSlett
 2. Nydelig blomstringsbilde! Nå er det virkelig sommer - sol og varme i dag, det blir garantert grilling i hagen. Jeg hadde en fin feiring av gårsdagen sammen med familien, men litt lesing ble det på meg også. Ha en fin pinsehelg :)

  SvarSlett
 3. Hei Tine...

  Viddetur 17.mai kan anbefales :-)
  Start i Eidsvåg 0945, nede fra Ulriken 1645,
  rømmegrøt kl.1800, nam.
  Klem fra pappa.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er jo sommeren kommet for fult, så vi tar en ikke fullt så lang versjon av viddeturen søndag.

   Slett