lørdag 4. mai 2013

Ut på tur og en uke uten blogging

Langhelgen nærmer seg med stormskritt
Søndag morgen har en venninne og jeg plasser på flyet fra Bergen til London. Vi skal ikke bli værende i London sånn som vi pleier, men toger videre sørover til Bath, og Royal hotel. Der skal vi utforske denne historiske byen i to dager, før vi toger videre til Brighton og Queens hotel og spa. Etter en lang avslappende dag, med tur på den berømte piren og en natt på fint hotell, tøffer vi den siste timen tilbake til London, hvor vi skal bo på nydelige Henrik VIII de siste to nettene. Vi har ingen konkrete planer i London, bortsett fra å kose oss, og kjenner jeg oss rett, blir det ikke vanskelig å få fylt de tre dagene med artigheter.

Det er ikke tilfeldig hvilke bøker som får være med meg på tur. De skal helst være paperback, og gjerne den typen som kan doneres til hotellet når jeg er ferdig. Jeg bør ikke ha begynt på dem, jeg tar aldri med en halvlest bok på tur. Når en er i England er det jo ikke noe problem å skaffe seg mer lesestoff, så denne gangen gjør jeg et unntak.
Finders keepers har jeg begynt på, men den er så spennende at jeg tar den med meg, selv om jeg har lest 100 sider. Får heller donere den, for å gjøre plass til litt bok-shopping der jeg er.
Langhelgen fikk jeg nettopp fra Gyldendal. Den passer både i tittel og tema, siden handlingen er lagt til idylliske Cornwall.
I Bergen har vi hatt snø og kraftig vind de siste dagene, så det skal bli godt å komme seg litt sørover hvor det er sol og 15 grader.
De siste forberedelsene er gjort, penger er overført, passet funnet frem og badedrakten likeså. Jeg har klippet meg, tatt solarium og til og med farget vippene. Lavkarbodietten er lagt på is for en skarve uke, så nå er jeg klar for crosanter til frokost og iskald hvitvin til lunch.

4 kommentarer:

  1. God langhelg Tine.:) Håper å få høre hvordan det er i Bath og Brighton.:) Kan tenke meg å dra dit selv. Og boka fra Cornwall vil jeg gjerne lese.

    SvarSlett
  2. Svar
    1. Lenge siden jeg har reist på tur uten pc`en, men det blir nok en liten reiseskildring når jeg kommer hjem :)

      Slett