onsdag 1. mai 2013

Oh mai du skjønne milde - not!

Årets første maidag er ikke akkurat fylt med sol og varme. Fra vest kommer det inn en gigantbyge som har gjort at jeg ble parkert hjemme, mens Frode forsvant til Ask for å løpe stafett. Jo, jeg skulle vært med, men det er 4 grader ute, flaggene står i stram giv akt og regnet kommer i bøtter fra alle kanter, så det ble bestemt at Melkesyre skulle klare seg uten mitt bidrag til heiagjengen i dag. Til og med Sondre rynker litt på nesen over den planlagte 1 mai treningen senere i dag, og ville heller bake kaker.
Trærne har fått pusekatter/gåsunger kall det hva du vil, men deilig er det at det endelig spretter på trærne. En liten fugl har visket meg i øret at sommeren kommer på søndag, så det er bare til å håpe...
I går kom feriekartene i posten, og vi har startet planleggingen av 14 dager i den østerrikske fjellheimen.  Den ni uker lange nedtellingen har begynt....
Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når vi skal på fjellferie
Før ferien skal jeg nyte den vidunderlige måneden mai. Med fire bursdager i familien,
17-mai og Englandstur blir det en skikkelig sosial fest-måned. Kanskje jeg når mitt mål med å lese mindre denne måneden?
I april leste jeg 16 bøker. For de som er interessert kan du se her hvilke, og hva jeg syntes om dem. Jeg lar meg lett inspirere, og har i april lest en lett blanding av leseeksemplarer og bøker anbefalt varmt av andre bloggere. Trening på treningsstudio ble det ikke mye av, men jeg har gått mange fjellturer og er i god rute på treningsutfordringen min.

4 kommentarer:

 1. WoW 16 bøker- det er mye det Tine.:) Kos deg inne dag i blåsten.;)

  SvarSlett
 2. Fint å planlegge ferier! Jeg planlegger lite for tida, da jeg må stille opp hos barn med små barn i tida framover. Vi venter et lite barnebarn i dag - eller i morgen. Og yngstedatter er gravid og veldig sjuk (Sist lå hun 8 mndr, klarte ingenting!), så jeg må hjelpe til å passe to-åringen (snart 3) når pappan er ute på arbeid. Men neste uke skal jeg treffe to større barenbarn på hytta vår i Oppdal, og da blir det turer i skog og mark. (Litt for tidlig for fjellet, tenker jeg). Og nå er det vår - og alt blir så mye lettere! Mye privatprat dette! Neste gang blir det bøker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig koselig med "privat-prat" :) Kjekt å kunne være tilstede for barn og barnebarn, tid til oss selv har vi vel nok av? Jeg har vært nesten på toppen av Innerdalstårnet, og bare må tilbake. Det er vel i dine trakter, har du vært der?

   Slett