tirsdag 30. oktober 2012

Pain Gone, aldri hørt om det? Ikke jeg heller...

Før en klok kollega fortalte meg om denne pennen. Jeg har i en uke nå gått med en skikkelig strekk i nakken. Ikke av den typen som kommer brått og forsvinner etter et par dager, men en som snek seg på, var bra om morgenen, for å bli verre utover dagen og mot kvelden.
Da jeg truet kroppen min med å tilbringe tirsdagen på legevakten hvis det ikke ga seg, kunne jeg faktisk søndag kveld ane en liten forbedring.
Takk og pris for at jeg sutret litt i lunchen på fredag, for da fikk jeg et godt råd, som jeg først tenkte måtte være for godt til å være sant.
Pain Gone penn ble innkjøpt på Enklere Liv i dag. Siden jeg hadde slått meg til ro med at smertene ikke er et signal fra kroppen på at noe alvorlig er i veien, var jeg klar for litt smertelindring.
Bruksanvisning ble lest (enkel på svensk og engelsk) og jeg kjørte på.
Tankens kraft og placebo og alt det der er helt ok så lenge smertene forsvinner. Det må bare sies, etter 35 klikk på nakken ble jeg mye, mye bedre. Dette er galskap, men nå 2 timer senere er jeg fremdeles  bra i nakken. Litt stivhet kjennes jo fremdeles, men ikke på langt nær sånn som det var før jeg fyrte løs med denne pennen.
Denne "trylle"pennen er en lavfrikvens enhet (1-2 hz) som drives av krystaller. Hvert klikk sender svake elektroniske impulser gjennom nervene til hjernen, som frisetter endorfiner (kroppens naturlige forsvar mot smerte).
Dette er helt naturlig, du kan ikke overdose og det har ingen kjente bivirkninger. Den er klar til bruk når du kjøper den, og skal ikke ha noe vedlikehold. Den varer 100.000 klikk, så det bør være nok for å teste om den funker.  Den kostet 275 kroner, og hva er vel det hvis du har teite vonter som kommer igjen og igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar