lørdag 6. oktober 2012

Vista Bar og Brasserie - restauranten for interiørglade gourmeter

Inntil for ikke lenge siden het det Kløvercafèen, og var en flott men ganske vanlig cafè på toppen av Kløverhuset. 15 september åpnet det noe helt nytt. Vista Bar og Brasserie er en skikkelig fresh restaurant, med nydelig interiør, muntre kunnskapsrike servitører og et kjøkken som vet hva de gjør.
Er du heldig og ankommer på en tid med lite gjester får du kanskje muligheten til å sitte ved et bord ved vinduet. Her finner du byens beste "postkortutsikt" med Bryggen i forgrunnen og fjellene i øst som bakteppe.
Ved mitt første besøk valgte vi begge ovnsbakt Brie, siden vi hadde fått det anbefalt. Nam, nam.... jeg får vann i munnen bare jeg tenker på det. Valpolicella`en passet også utmerket til. Jeg valgte sitronterte til Cortadoen, og angret ikke på det, selv om jeg kunne høre på Hildegunn at ostekaken også var veldig god. På menyen var det masse deilig å velge mellom, så vi tilbake.
Ved mitt besøk nr. 2 hadde jeg med fotoapparatet, sånn at jeg kan få vise hvor stilig det er her. Sondre og jeg tok turen lørdag kl. 11, litt før lunch-rushet sånn at jeg kunne få knipse uten å plage folk. Cortadoen smakte fremdeles fremdragene og Sondre elsket brownien sin.

2 kommentarer:

  1. Veldig hyggelig sted, med spennende meny! Brien var helt super, og vi fikk til og med "oppskriften":-).

    Kommer gjerne tilbake!

    SvarSlett