søndag 7. oktober 2012

Høstferien er her - det betyr ikke at vi slapper av :)


I år har vi organisert oss sånn at alle tre skal på forskjellige høstferier. Min er vel den som ligner minst på en ferie, for jeg skal jobbe mandag - torsdag, for så å fleske til med en Paristur med venninner i 4 dager.
Frode reiste allerede torsdag og er i Italia på Lake Garda Mountain Race med gode venner fra Melkesyre. Motbakkeløpet i de Italienske høyder er unnagjort, og gemalen skal hentes på Flesland ved midnatt.
Sondre har bestilt kjøring til Strandebarm. Der skal han være på Triathlon leir fra søndag til fredag. Siden Triathlon består av svømming, sykling og løping, så får han nok kjørt seg.
Det er BTC som arrangerer leir på Strandebarm Sportell, og de har et heftig program for de håpefulle.
Etter et par timer i sengen, hiver Frode seg i bilen og kjører innover til Strandebarm han også, for han skal være med som voksen, med ansvar for løpetreningen.
Jeg planlegger fire ettermiddager/kvelder hvor jeg har all tid for meg selv, det er litt ferie det og...

2 kommentarer:

  1. Fire kvelder for seg selv skal man ikke kimse av! :) Pluss at det er en fin oppladning til venninnetur. :) god tur når du kommer så langt!

    SvarSlett
  2. sv: Neida :) Leste du ikke innlegget? noen resultater viste helseeffektene av eplegommling ved å drikke eplejuice en gang i mnd, 3 eller 6 om dagen, 2 epler eller 3,5 dl til kostholdet osv.

    SvarSlett