torsdag 11. oktober 2012

Det forberedes og pakkes - ovale helger er til for å nytes

Paris! Med verdens beste venninner!
I kveld er kvelden før helgen, som vi har ventet på så lenge. Tidligere i uken skremte Norwegian oss med å true med streik, men heldigvis tok de til vett.
Nå er det bare en forkjølelse som plager, men den skal jeg greie å holde i sjakk.
Heldigvis er jeg alene hjemme i kveld, for når småtøser skal forberede Paris tur, går det for seg. Etter å ha dusjet og vasket håret, var det leggenes tur. Så neglene... Håret sjekkes etterhvert som det tørker, for selv om klippen bare er to dager gammel, er jeg ikke fornøyd, og diller etter alle kunstens regler.
Så var det pakkingen da. Ikke lett når vi skal både i Opera Garnier og se Can-Can på Lido. Da holder det ikke med gummisko og dongeri.
Jeg løper litt imellom kakebaking (til guttene som kommer hjem fra leir i morgen) og lesing (Jakthundene), klær på sengen, og pc`en...
Hva tar man med? Min "Gatelangs Paris" er 10 år gammel, men veiene har nok ikke flyttet seg, så den får duge. Det lille cameraet er allerede på tur, så skal jeg gidde å drasse på "Canonen"? Passet og en tom lommebok med to kort i, er lagt i vesken, så strengt tatt trenger jeg ikke mer.
Alt av billetter og reservasjoner tar "reiselederen" seg av, så heldigvis trenger jeg ikke tenke på mer enn å være klar i morgen når jeg blir hentet.

1 kommentar: