onsdag 3. oktober 2012

Drømmebyen - Ungdommens Bergen på DnS Lille Scene ikveld

Drømmebyen handler, i følge regissør Nina Wester, om unge bergensere som er på desperat leting etter seg selv.
Stykket som hadde premiere på Lille  Scene 15 september er satt i scene av Wester i samarbeid med dramatiker Mikkel Bugge.
Tekst og handling har blitt til ved å intervjue 80 unge bergensere, om hvordan det er å være i en dramatisk og usikker fase i livet.
HVEM er du? HVEM vil du være? og HVEM vil du være med....
Etter introduksjonen av årets stykker sent i fjor, var jeg ikke imponert, og hadde dermed ikke store forventninger til stykket. Siden jeg selv for lengst har passert den dramatiske fasen i livet, og synes generelt at  mange ungdommer har hjelpeløst store puter under armene, kunne jeg ikke forestille meg at dette kunne blir bra teater.
Siri A. Kristensen, Sulekha Ali Omar, Frode Bjorøy og Haakon Mustafa A. Smestad var firkløveret som sto på scenen. I mine øyne gjorde de en god jobb, med det de hadde fått å jobbe med. Forestillingen var veldig oppstykket, og jeg ventet forgjeves på å få øye på den røde tråden som skulle binde det hele sammen. Jeg vet jeg så på klokken en gang, og var glad da det var slutt etter bare 55 minutter. Det ga meg ingenting, og var glemt før jeg gikk inn gatedøren hjemme.
Sjekk gjerne ut hva Johanne syns om stykket!

1 kommentar:

  1. Så fint at du også har blogget om "Drømmebyen"! Men synd at ikke du heller ble blåst av banen. Uansett er det supert at DNS satser på ungdommen. Blir spennende å se hva de kommer med neste gang!

    SvarSlett