lørdag 2. juni 2012

Lørdagscafè på DnS med Bjørn Willberg Andersen

"Bamse" som han kalles blant venner, var i storform på DnS i dag
Tittelen på dagens forestilling er: "Fandens poesi - sanger fra min bakaltan".
Bjørn Willberg Andersen har selv skrevet både tekster og melodier og han var også ansvarlig for fremføringen. Tekstene han delte med oss skrev han for noen år siden, og de tok for seg de store temaene, som kjærlighet, livet og døden. Litt mørkt og melankolsk ble det jo, men vakkert likevel. Siden dette var litt mollstemt og unektelig hørte hjemme rundt kl. 24 og ikke kl. 12, ba han oss ta frem skuespilleren i oss, og late som det var midnatt.
Tre stykker fikk lov å besøke ham på scenen: Jan Kåre Hystad, på klarinett og saksofon, Gerald Pettersen på trompet og datteren hans Maria Råkil.
På 70-tallet var Bjørn Willberg Andersen en luguber (i følge ham selv) rock`n roll-musiker. Publikum av i dag kjenner ham som skuespiller på DnS.
Lørdagscafè er noe DnS skal tilby den første lørdagen i måneden. Denne gangen var det dobbelt så mange publikummere som sist, og det hele var flyttet opp i baren. Takk igjen til DnS (og Anne-Marie som ga meg lov til å fotografere), mamma og jeg koste oss veldig, og stiller selvsagt på lørdagscafèene fra høsten av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar