onsdag 20. juni 2012

En liten "sniktitt" på sommerferien

4146 km. Ingen liten biltur vi legger ut på. Heldigvis har vi tre uker på oss, så det skal gå bra. Stor og stødig bil har vi også, og god plass siden vi bare er tre stykker.
På overfarten fra Bergen til Hirtshals har vi bestilt utvendig lugar og bufè på kvelden. Det skal bli en rolig start på ferien, som sikrer lave skuldre på første etappe gjennom Danmark. Første overnatting skjer 10 km før den tyske grensen på Best Western Hotel Europa. De mottok prisen "best of the best" i Danmark 2011, så vi har høye forventninger.
Fra Aabenraa skal det ta 3 timer og 19 minutter til vi er i Hildesheim. Denne byen har blitt meg anbefalt, så her stopper vi for å se oss om og spise lunch, før vi kjører en tilsvarende strekning og havner i Wuerzburg for natten. Her heter hotellet Novotel Wuerzburg. Dette var det eneste i omegn med svømmebasseng, så det sa seg selv hvor vi skulle bo. Dagen etter kjører vi til Liechtenstein og spiser lunch der, ser oss om i noen timer, før vi suser videre.
De to neste nettene skal vi ha i Sveits på Hotel Schweitzerhof i Lenzerheide. Her er det vidunderlig vakkert, og alt er lagt til rette for aktive dager. Veien videre til bestemmelsesstedet Menaggio, er ikke lang, så det blir sikkert lunch i Lugano før vi kan ankomme leiligheten på ettermiddagen.

3 kommentarer:

  1. Berlin og ferge nord for der, ja.. Jammen ikke dumt. Nå har jeg korrigert litt på vår rute..

    SvarSlett
  2. Fantastisk! Visste ikke det gikk bilferje fra Bergen til Hirtshals? Veldig praktisk!

    SvarSlett