lørdag 30. juni 2012

Siste lørdag før sommerferien blir en skikkelig lat-lørdag

Storsåta i storm, Sondre har litt vanskelig for å holde seg oppreist
Frode har dratt med løpegjengen sin til Sogn for å delta på Storhesten opp. Lykke til! Håper alle kommer hel ned igjen i drittværet.
Sondre og jeg planla en 4,5 timers tur over fjellet, men i dag våknet vi til regn og masse vind. Da jeg gikk hjem fra jobb i går tok jeg med meg regnbuksen, sånn at jeg var klar for tur i dag, men jeg har prestert å miste den på vei hjem. Vil ikke kjøpe ny før jeg har fått sjekket om den ligger inni barnehagen, utenfor har jeg allerede sjekket, og der er den ikke.
Denne lørdagen blir fylt med tur til biblioteket for å hente "I skyggen av store trær", kjøp av ny aktivitetskalender, baking av Biscotti og Tiramisu. Ja, for vi holder oss til det italienske nå i innspurten til Italiaferien vår, og inviterer mor og far og alle barna på Italienskaften i morgen.
Heldigvis sluttet det å regne, så vi fikk oss en tur på Storsåta. Jeg har lovet meg selv en tur pr. måned hele året. Med denne har jeg gått 7 ganger, så da er jeg fint i rute. Det blåste kraftig på toppen, men vi sto imot naturkreftene og kom oss opp. Ikke før vi var nede igjen plasket regnet ned, så vi var heldig med "taimingen".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar