torsdag 7. juni 2012

Den nakne sannheten - om å blogge

På toppen av Krakhellenipa, høyeste toppen i Solund Kommune - pinsen 2012
Bloggen min har forandret seg. Det er ikke jeg som bevisst har forandret den, men siden bloggen er et speil av hva jeg er opptatt av, så blir det som det blir. Mange syns at å blogge på denne måten, er alt for utleverende. Klart det er det, men jeg tenker at de som stopper opp ved bloggen min, kanskje er interessert i hva jeg har å dele. Vi har familie som ikke bor i samme by som oss, og jeg regner med de synes det er ok, å få vite hva vi holder på med.
Ellers er jeg en person som lett lar meg begeistre, og da er det kjekt å ha et forum til å smitte andre med denne begeistringen. Selv bruker jeg blogger bevisst på denne måten, og hiver meg ofte rundt på ting som jeg har lest om på en blogg.
Forrige år var værmessig en tragedie og følgelig ble det færre turer enn ønskelig. Vi ble også ferdig med alle kommunetoppene i Hordaland (bortsett fra de tre som ligger på isbre), og har tatt 13 i Rogaland og 5 i Sogn og  Fjordane, så da bremser denne jakten kraftig opp. Vi elsker å gå på tur, gjerne lange turer, og veldig gjerne høyt opp. Dessverre har Sondre og Frode løpt fra meg, og begynt å bli temmelig aktiv på motbakkeløp og halvmaraton.
Jeg har også vært veldig opptatt av kosthold, lavkarbo spesielt men også rawfood. Jeg har lært meg å lage mat uten gluten og uten melkeprodukter. Det har minket kraftig på blogginnlegg om kosthold, men det betyr ikke at jeg ikke lager sunn mat lenger, jeg glemmer bare å ta bilder av maten før den er vekk. Jeg er ikke så "streng" lenger, men holder meg til lavkarbo uten å være i ketose.
På bloggen fremover vil det nok bli mindre mat og oppskrifter og mer lesing, kultur og tur/ferie. Håper allikevel at de som er opptatt av denne vil kikke innom og si hei.
Ja, for jeg blir veeeeeeeeldig glad for kommentarer, enten du er for meg ukjent, kollega, familie eller venner.

10 kommentarer:

 1. Jeg er en tøffing, så jeg tør selvsagt å si hei. Hei!

  Variert innhold er bare fint.

  SvarSlett
 2. Et aldri så lite hei fra en gammel kjenning på hedemarken tar du vel også imot... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. At Lise er en tøffing vet jeg jo, men akkurat nå gir jeg deg en kjempesalutt!! Håper du har det fint :)

   Slett
 3. Er innom her med ujevne mellomrom, men det hører nok til sjeldenhetene at jeg ytrer noe selv. (Unødvendig tilleggsinformasjon)
  Men, hei, selvfølgelig :-)

  SvarSlett
 4. Mer kultur? Liker! Vi må Holde sammen vi kulturbloggere;)

  SvarSlett
 5. Hei hei.
  Veldig kjekt å lese bloggen din Tine, spesielt før og etter de teaterforestillingene som vi ikke helt forstår sånn med en gang. Og så må du ikke slutte med å legge ut gøye oppskrifter og flotte matbilder - du er veldig inspirerende!

  SvarSlett
 6. Jeg er her vettø, og leser bloggen din Tine. Veldig interessant å lese om alle de fine turene, kulturen og bøkene. Blogg om det som er riktig for deg- da blir det som regel riktig for alle :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kjempefine ord alle sammen :-)

  SvarSlett
 8. Hei på deg.

  Jeg er så enig med alle sammen.....
  Pappa

  SvarSlett
 9. Kjempefin blogg! Supert med boktips og turtips!

  Mvh
  Christine :-)

  SvarSlett