lørdag 16. juni 2012

Konsert i kveld: Bergen Calling gir oss Lenny Kravitz på Plenen i regnet

På tide å innkassere julegaven fra i fjor, vi har gledet oss lenge.....
Det har ikke regnet i Bergen på en måned, men i dag regner det. Vi skal på utendørskonsert i 12 grader og regn og da hører oljebukse, et par lag med ull, votter og lue med til påkledningen.
Etterpå: Dette var bra! Virkelig bra. Jeg har ikke vært noe stor fan av Lenny, så jeg hadde ikke gjort meg opp en mening på forhånd. Forholdene var ikke ultimate, de av oss som ikke hadde iført seg "Bergensbunad" (og de var det forbausende mange av) fikk utdelt et blått plast telt til å tre ned over klærne, sponset av BKK. Det regnet mer eller mindre hele tiden, uten at dette la noen demper på stemningen. 
Han var et fyrverkeri på scenen, fridde til publikum og berømmet oss for hvor sporty vi var som var like blide i regnet. Musikken var fengende og fyldig, med tre blåsere, et svært slagverk og andre krefter i sving. Her var det energi for alle pengene. 
Søndagens BT var heller lunken i anmeldelsen sin, og gav konserten en firer. Dette er barnslig BT, bare fordi Lenny stilte krav til fotograferingen, kan dere ikke la det gå utover anmeldelsen av konserten, for den var verdt mye mer en en firer. Det er første gang i mitt liv at jeg har godt fra en konsert og tenkt at han vil jeg oppleve igjen, hvor som helst, når som helst. Forhåpentligvis uten "Bergensbunad"....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar