torsdag 24. februar 2011

T.G.I F. i morgen

Helgen burde begynt for mitt vedkommende, men siden det er planleggingsdag i barnehagen skal jeg på jobb i morgen. For å ha noe skikkelig godt å glede oss til ved helgens begynnelse har vi i dag forberedt Salmalaks til morgendagens middag. Salma er kortreist mat, (fra Bømlo) og det skal ikke gå mer enn 4 timer fra den er slaktet, til den er ferdig vakumpakket. Dette er skikkelig snaddermat, som anbefales alle med litt kresen gane. Du heller litt soyasaus i en form og har i en god trøkk med wasabi. Rør dette godt inn i soyasausen, skjær tynne biter av salmalaksen og legg til marinering natten over. Hos oss må jeg pakke formen godt inn i glapakk, for ellers går det mus i kjøleskapet og nibbler i seg hele middagen. Dette er helt i min gate for tiden, siden jeg har begynt å gjøre meg kjent med RawFood. Som tilbehør skal vi ha laksemouse, den sorte lodderognen og en salat av spirer, spinat, granateplefrø og andre frø. Til de som fremdeles spiser karbohydrater, råsteker jeg litt poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar