onsdag 30. november 2011

Livskvalitet, hva er det for noe?

Vi mennesker er så forskjellig, og legger helt ulike ting i ordet livskvalitet. Livet er det viktigste vi har, og det er opp til oss selv å gjøre det så bra som mulig. Min sjel og mitt sinn trives ikke med å stresse. Med stress mener jeg ikke å ha det travelt, for det har jeg ikke noe i mot.
Kroppen min trives med å spise levende mat, og være ute i naturen. I dag er november over, og  vi er inne i den mørkeste og våteste tiden. Jeg er heldig å ha barn i huset som har desember som favoritt-måned. Å få se hans tindrende øyne og store smil, da jeg hadde hengt opp adventskalenderen fra mormor og morfar, var ubetalelig. Vi voksne har like mye glede av denne kalenderen som ham, siden vi får se iveren og gleden hans hver dag. Tenk så heldige vi er som har så greie besteforeldre i nærheten :)
Sondre har også laget en kalender til meg. Det er et ark som han har pyntet, med tall og en strek for hver dag. På streken skal han fylle inn, en god gjerning han har gjort for meg eller med meg, hver dag. Helt super kalender spør du meg! Tidligere hadde vi aktivitetskalender som jeg laget, men etter han har fått trening nesten hver dag er det ikke gjennomførbart lenger. Litt julekos blir det selvfølgelig tid til, og julegavene er ferdig kjøpt, så jeg slipper å ha det hengende over meg.
Etterhvert som gavene forsvinner dukker et fint nissebilde frem :)
God adventstid alle sammen!!

4 kommentarer:

 1. Livsglede har vel en del likhetstrekk hos de fleste, men det finnes også ulikheter. Ikke så rart kanskje, siden vi mennesker er veldig forskjellige (til tross for alt som er likt:-p).

  God advent til dere også!

  SvarSlett
 2. Det er vell å ha helsa og folk du er glad i <3 gos 1.des

  SvarSlett
 3. For et fint innlegg, og kalender-vrien til Sondre tror jeg at jeg vil innføre her neste år. Helt genialt :o). Ønsker deg en fin førjulstid!

  SvarSlett