lørdag 19. november 2011

Unge kokker arrangerer i helgen raw food kurs for voksne i Bergen

Dette er ikke hverdagskost, og jeg var rask å melde meg på. Vi var en god gjeng som møtte forventningsfulle opp i dag, men vi ble fordelt på to kjøkken og i grupper på 3-4.
De fleste hadde ikke laget raw food før, og det viste seg at kurset var veldig "basic". Selvfølgelig kjempegøy å lage mat sammen med andre, å treffe gamle kjente og få nye bekjentskaper. Vi laget utrolig mye godt, uten at jeg lærte noen nye triks.
En meget vond rygg og tett program på familiefronten, gjør at jeg har valgt å droppe kursdag nr. 2. Selvfølgelig tåpelig når jeg har meldt meg på og betalt for det, men stress og smerter i kroppen sier meg hva jeg må gjøre.
Litt av utvalget etter 3 timer med kokkelering
Riswraps med asiatisk fyll og chilli saus
Thailandsk kålsalat med chilli saus

3 kommentarer:

 1. Så artig at du har vært på samme kurs som meg. Man lærer som regel noe nytt, selv om man har laget rå mat lenge før. Og som du sier, veldig sosialt da man møter så mange med samme interessene. Synd at du ikke fikk med deg dag to da, var en del interessante linker og tips til gode nettsider som ble presentert da. Håper ryggen din kommer seg snart da!

  SvarSlett
 2. Var vi på samme kurs? så gøy. Kanskje du vil sende gode tips videre?
  Hvis andre var på kurs med oss, hadde det vært gøyt å hørt om dag 2.....

  SvarSlett
 3. Hei Tine!
  Du er raw:) Takk for sist:)
  Samme ingredienser på dag 2, men med litt ny vri og fantasi:)For oss som ikke har laget så mye raw food på denne måten, var dag 2 nyttig så vi kunne få prøve oss på flere retter.
  God bedring med ryggen og veldig kjekt om du deler de fine bildene på Reindyrka sin fb-side!
  Så fin blogg du har:)

  SvarSlett