søndag 13. november 2011

Verdens beste Kombucha finner du på Reindyrka


Av de typene jeg har prøvd, er denne desidert best!
Første gang jeg fant Kombucha var jeg i London. Jeg var blitt advart at dette ikke smaker spesielt godt, så etter å ha kommet meg over sjokket av lukten, smakte jeg forsiktig.
Jeg kunne ikke annet enn å si meg enig, det smakte pyton. Jeg er ikke den som gir meg så lett, og kjøpte en ny flaske da jeg var i Munchen. Den smakte mye bedre, så det er tydeligvis forskjell på kvalitet og produsent. Nå har jeg endelig funnet ut at Reindyrka i Bergen selger Kombucha, og denne er den beste av de jeg har smakt hittil. I går var jeg i by`n og fikk med meg to flasker hjem, så nå kan Kombucha drikkingen min komme inn i litt mer forutsigbare former.
Lurer du på hva dette er for vidunderdråper, siden jeg gidder å lære meg å like noe som i første runde smakte pyton?
Et hovedfokus jeg har i kostholdet mitt er utrensing. Å sette kroppen i stand til å kvitte seg med avfallsstoffer er utrolig viktig for helsen, og gir kroppen en mulighet til å holde seg energisk, fri for plager, sykdom og fedme. Et annet fokus er å ikke overbelaste kroppen med en masse ”boss”. Hver bit skal inneholde noe som gjør kroppen godt, og fyller lagrene av enzymer, vitaminer og mineraler.
Glukonsyren i Kombucha virker avgiftende og har celleoppbyggende egenskaper. De mange vitaminer og mineraler booster immunforsvaret ditt, og kjertlene i kroppen din blir aktivert, noe som styrker stoffskiftet og gir en slankende effekt.
Kombucha er ikke en ny greie, den lages på en 2000 år gammel oppskrift fra Japan. Hvis jeg har klart å pirre din nysgjerrighet kan du lese masse om denne drikken på nettet, prøv for eksempel Universalhelse sin side.

5 kommentarer:

 1. vet ikke om jeg klarer å tvinge nedpå noe som ikek er så godt.. har problemer med aloe vera liksom. hehe

  SvarSlett
 2. Har hørt så mye om denne drikken men ennå ikke prøvd. Må nesten skaffe meg en flaske snart å prøve. :D

  SvarSlett
 3. Interessant! kanskje jeg må teste denne?! Pleier å klare å glugge nedpå det meste så lenge jeg vet det er sunt ;)

  SvarSlett
 4. Denne er både sunn og god, så da er det ikke farlig :)

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte et merke i sommer som er anbefalt av Dr David Jubb. Det smakte som nydelig hvitvin! :-)

  SvarSlett