lørdag 5. november 2011

Waldorfsalat a la rawfood & ost a la lavkarbo

Lørdagen går med til å forberede kjøleskap og tanker på noen uker med veldig lavkarbo og ketose. Lavkarbo er det kostholdet kroppen min trives best med, og med så mye sykdom rundt meg, er det best å være på topp selv. Rawfood er det kostholdet hodet mitt trives best med, så i kveld skal vi ha Waldorfsalat fra Jens Casupei`s Raw food bok. Det er selvfølgelig helt umulig å forene en salat med druer og epler med de deilige "lavkarbo" ostene vi skal ha til kvelds. Dette får være et eksempel på de gangene rawfood og lavkarbo ikke går godt sammen.
Waldorfsalat uten melkeprodukter:
3 stilker selleri
2 epler
75 g valnøtter grovt hakket
150 g cashewnøtter naturell (bløtlegges i 2 timer)
1/2 agurk
2 ss smaksnøytral olje (Hamp eller raps)
1 ts eplesidereddik
himalayasalt
100 g druer skåret i halve 
Skjær selleri og epler i små biter og bland dem med valnøttene og halvparten av druene. Blend de øvrige ingrediensene med en stavmikser. Vend det hele sammen og pynt med resten av druene.

4 kommentarer:

  1. Åhh, så flink du er! Vann i munnen :-)

    SvarSlett
  2. Takk jenter, den ble faktisk kjempegod. Skal ha restene til Salmalaks marinert i Tamari og wasabi i dag, så det skal bli godt.

    SvarSlett
  3. Nam!! Takk for supert tips :)

    SvarSlett