lørdag 2. november 2013

Lørdagskafè på DnS - Bamse presenterer de unge håpefulle

Ine leste fra "Teori og praksis" som en del av presentasjonen av henne
Dagens lørdagskafè besto av Bjørn Willberg Andersen og fire ferske fjes på DnS. Andersen var trygg i rollen som gamlefar og så ikke ut til å bli nervøs av at unge talentfulle kolleger inntar etablissementet. Skuespillerne er dagsaktuelle i stykkene Robin Hood og Anne Franks dagbok.

Herman Bernhoft og Ine Marie Wilmann spilte Peter og Anne i Anne Franks dagbok
Ole Martin Nilsen og Ingvild Holthe Bygdnes spilte Guy og Marion i Robin Hood

Vi som har sett begge stykkene følte jo at vi har begynt å bli kjent med skuespillerne, i alle fall pittelitt, og det var derfor utrolig kjekt å bli enda bedre kjent med dem. Bjørn W. Andersen styrte det hele og inviterte dem frem en etter en, hvor de fortalte litt om seg selv. Ine leste fra en bok som hun har hatt et forhold til lenge, som har handling fra stedet hun er vokst opp. Jeg noterte meg tittelen, for det jeg hørte i dag, ga mersmak. Vi fikk høre mye vakker sang i dag, først i åpningen og så i presentasjonene av de tre andre. Ingvild som er fra Harstad sang en nydelig Kari Bremnes låt, og jeg hadde store problemer med å holde tårene tilbake. Herman og Ole Martin imponerte også stort med stemmene sine.
Dette var et fint knippe med unge, lovende skuespillere som gløder for kunsten, og har mye på gang. Herman Bernhoft kan vi se igjen 16 november, når han og Sigmund N. Hovind skal ha noe de kaller for åpen lesning.

Lørdagskafè er noe DnS tilbyr sine gjester helt gratis. Happeningen finner sted lørdag
kl.12, i begynnelsen av hver måned, i DnS sine lokaler. Jeg har deltatt mange ganger, og jeg går alltid begeistret derfra.


2 kommentarer:

  1. Så kjekt at du var der! Jeg kjenner Ingvild litt fra før, vi gikk nemlig på Romerike Folkehøgskole sammen. Talentfull dame!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er glad hun har landet på DnS. Gleder meg til 20 november når vi skal få smakebiter på neste års program, håper hun er med :)

      Slett