søndag 2. desember 2012

Luke nr. 2 i aktivitetskalenderen: Bajazz - "Crab is Crap"

Bergen Jazzforum`s barneavdeling heter Bajazz. De har lenge hatt utrolig gode konserter for barn, og i dag var en av dagene hvor de fylte USF Verftet med barn og voksne til forestillingen Crab is Crap.
Det var tre musikere på scenen, Øyvind Hegg-Lunde og Øyvind Skarbø spillte på verdens største trommesett, og med seg hadde de Stian Omenås på trompet.
Planen var å komme i Guiness rekordbok med verdens korteste konsert. Krabbedans og opera sto på programmet. Hvis den løpingen langs trommesettet var krabbedansen, så var det en del av det, men opera`en uteble.
Trommene var dekket til, og forestillingen begynte med at de trommet ivei utenpå duken. Etterhvert ble duken tatt vekk litt etter litt, til god rytme fra trommene og Stian sitt blåse/tangent instrument. Det var ikke mye som ble sagt, men med mye mimikk og kroppsspråk kommuniserte de aktivt med publikum. Det var veldig morsomt, og barna var med hele tiden.
Hvis du hadde lyttet til musikken uten å se opp på scenen så ville du ikke vist at du var på barnekonsert. Ablegøyene som utspiller seg samtidig som musikken trer frem, gjør at barna synes det er gøy å sitte å se på.
Dette var siste forestilling i Bajazz`s regi i år, men følg med i avisen til neste år, å få med deg en forestilling.

3 kommentarer:

 1. The other day, while I was at work, my cousin stole my
  iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is completely off topic but I had to share it
  with someone!

  Here is my page - www.xfire.com

  SvarSlett
 2. In fact when sοmeone ԁоesn't understand after that its up to other viewers that they will help, so here it occurs.

  Feel free to surf to my website :: nummerupplysningen ()

  SvarSlett
 3. Тhаt is νery fascinatіng, Υou're an overly skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for in search of more of your fantastic post. Also, I have shared your web site in my social networks

  My page :: näsplastik [anno-onlinewiki.fr]

  SvarSlett