onsdag 12. desember 2012

Bokanbefaling: Linnea Myhre`s "Evig søndag"

"Skulle jeg mot formodning på forhånd ha visst at jeg skulle dø, ville jeg brutt meg inn i en matvarebutikk og spist meg gjennom hele butikken først. Jeg ville ha spist hele butikken med stilk. Det er det jeg i de siste årene har tenkt at jeg ville ha brukt mine siste 24 timer på."
I boken "Evig søndag" følger vi Linnèa Myhre, en ung jente, med store problemer. Hun skriver om seg selv, hun har jobbet i NRK og hun blogger.
bloggen hennes har de som kjenner til den kunne følge henne i opp og nedturer. Boken kom ut i juli, og 23 oktober hadde hun sist siste blogginnlegg.
De som følger med på NRK P3`s nett-tv, vil kanskje kjenne henne igjen fra serien "La Linnèa leve", som vant pris for beste nettserie i vår.
Egentlig liker jeg ikke lese om bortskjemte ungdommer som skakkjører seg selv, men denne boken er virkelig bra. Veldig trist, selvfølgelig. For oss som har et mer "vanlig" forhold til mat, så er det vanskelig å forstå henne, men at hun lider er det ingen tvil om. Jeg føler med henne, håper at hun lever (ikke bare overlever) og gratulerer henne med en flott bok!
Les den om du har et trøblete forhold til mat selv, eller kjenner noen som har det. Jeg er ikke i noen av de kategoriene, men hadde stor glede av boken allikevel.

2 kommentarer: