lørdag 1. desember 2012

Har du julekalender?

Sondre`s gave-kalender, Tine`s trenings-kalender og Frode`s Flax-kalender
Det er ikke bare barna som vil ha julekalender, vi som aldri blir helt voksne vil også ha. Sondre er så heldig å ha verdens greieste mormor (og morfar) som lager ekte gavekalender til de yngste barnebarna sine. Dette er stor stas, og gleden var stor da første gave skulle åpnes i dag. Uten tanke for at mor hadde vært på julebord i går kveld, kom han hoppende opp i sengen til meg for å vise hva han hadde fått.
Det var Sondre som syntes at pappa`en skulle få en Flax kalender, så jeg ble sendt innom kiosken på vei fra jobb til fotballhenting for å skaffe en sånn.
Tidligere i uken hadde Sprek.no skrevet om en "Treningskalender" og jeg som er på evig leit etter treningsiveren, slang med leppa og sa at jeg ønsket meg en sånn. Hva hang på veggen da jeg kom hjem fra julebord? Jo, en treningskalender...
Første "gave" i kalenderen er tur for å se på fyrverkeriet fra Fjellveien. Ikke verst, jeg gleder meg! Gleder meg i hvert fall til fortsettelsen, ikke lett å følge opp dette her, i en hektisk hverdag.

5 kommentarer:

 1. Jeg har en flaxkalender,men denne ser hakket gøyere ut,så den må jeg gå for neste gang! Mine har også en pakkekalender. Fine kalendere dette,Tine! Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. De voksne sine kalendere får bli litt mer estetisk til neste år. Kanskje jeg finner en fin kalender på salg som vi kan bruke :)

   Slett
 2. Foreløpig har jeg ingen kalender, men vurderer å fikse noe selv senere i dag! Ser ut som om dere har alt på stell;) Kudos for kreative gaver!!

  SvarSlett
 3. Nei, men vi har en på jobb.
  Ungene mine er voksne og kun den ynts på 20 bor hjemme, så det blir kanskje en sjokokalender på han (litt på etterskud)

  SvarSlett
 4. :-)
  Takker for vakker omtale.
  M+P

  SvarSlett