torsdag 13. desember 2012

Kinokveld med en bunch gode kolleger: De urørlige

Verdens kuleste sjef inviterte i kveld alle ansatte på kino. Vi fant en lapp på lunchrommet, med "skal vi gå på kino? jeg spanderer!" Utrolig bra! Filmen var til og med en jeg hadde hatt lyst å se en stund, men aldri fått fingeren ut. 
Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss som kun har søkt på jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker for å beholde trygdepengene. Snart begynner et usannsynlig kameratskap forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles.
Har du sett den? Hva syns du?
Etterpå: Ahhhhhhhhhhhhh.. dette var en nydelig film. Fantastiske skuespillere, en fin driv med en ørliten spenning. En søt film, som er befriende lite" klissete". Vi lo masse, og jeg hadde gangsperr i smilemuskelen da jeg gikk å la meg.
Gå å se den!

3 kommentarer:

  1. Ja - jeg elsket den, men det vet du allerede! Men det jeg ikke vet er om du likte den, for det står det ingenting om. :-) Du har en - utrolig bra, og det hadde jo passet godt til filmen (etter min mening), men det var jo også utrolig bra at verden kuleste sjef spanderte alle ansatte på kino!

    SvarSlett
    Svar
    1. I disse førjulstider, var det ikke så mange som ble med, men vi som var på kino sammen koste oss storveis. All honør til "verdens kuleste sjef" :)

      Slett