lørdag 29. januar 2011

Hva med lørdagspizza uten karber?

Ny oppskrift er herved testet ut, og kan lett anbefales til de som har lyst på pizza, men ikke vil ha karbohydratene som vanligvis følger med bunnen.
Bland sammen:
2,5 dl malte mandler
0,5 ts fiberhusk
0,5 ts bakepulver
0,25 ts salt
Pisk 1 egg og ha i
ca. 2 ss vann
2 ss rapsolje
Jeg blandet det tørre, før jeg hadde oljen og vannet oppi det piskede egget, og helte dette over i det tørre. La det stå å svelle i 10 minutter.
Smør røren utover i to sirkler, så tynt du greier
Stekes på 225 grader i 10 minutter
Pizzasaus lages av løk, hvitløk, tomatpure (uten sukker), 1 boks hermetiske tomater, soltørkede tomater. Kjøres evt. i foodprosessor så ikke ungene merker "klumpene".
Topping var i dag oliven, sprøstekt sopp, litt paprika og ost
Stekes 10 minutter til osten er smeltet.
Nammilinamm!!
(Og bare 3 karbohydrater pr. bunn) (Jeg ble mett på èn)

3 kommentarer:

  1. Kanskje jeg skal teste denne til lunch... :)

    SvarSlett
  2. Fikk ikke testet den før i dag -den ble KJEMPEGOD! :)

    SvarSlett
  3. Den var super deilig:) det er alltid en smaksopplevelse og spise hos deg:)))

    SvarSlett