søndag 16. januar 2011

Hereafter med Matt Damon

Hva annet kan en gjøre på en glatt, våt søndag? Hildegunn har tatt ansvar og lokket meg med på kino. Filmen vi ville se gikk ikke på tidlig kveld, så vi valgte Hereafter regisert av Clint Eastwood.
Matt Damon spiller George, en amerikaner fra arbeiderklassen som har en spesiell forbindelse til det hinsidige. På den andre siden av kloden har journalisten Marie (De France) en nær døden-opplevelse som ryster synet på virkeligheten. Og når skolegutten Marcus i London mister sin aller nærmeste, trenger han desperat svar på viktige spørsmål. Hver av dem søker sannheten, og livene deres vil krysse hverandre, og de vil forandres for alltid på grunn av hva de tror kan - eller må - finnes i livet etter dette.
For meg som ikke tror på tilfeldigheter, men heller at det faktisk er en overordnet mening med livet, så kan dette bli bra, eller en gigantisk nedtur.
Filmen var veldig god, og de hadde klart å håndtere tema "livet etter døden" så det var fordøyelig for de som tror på det, og de som ikke tror på det. Litt trist til tider, men jeg liker tårer på kino, så det gjør ingenting. Filmatisering av tsunamien var helt rå

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar