torsdag 13. januar 2011

Vi har den tøffeste gutten i hele verden!!

Dette var dagen vi har kvidd oss til i månedsvis. Sondre hadde to tenner som ikke kom opp som måtte opereres ut, og han har vært veldig redd. I tiden fra nyttår til D-dagen har vi snakket masse om hva som skal skje, og han har "heppet seg opp" (som Nifse Nella sier). Frode var med, og jeg tuslet slukøret til jobb kl. 06:30, etter å ha vekket en tårevåt Sondre. På Odontologen drakk han lykkesaften (som smakte bæsj) og ble god og sløv. De holdt på en god stund, for tennene var store med 4 røtter som klamret seg fast. Heldigvis var han sløv og godt bedøvet.
Morfar var grei å kom og hentet, siden det ikke er parkeringsplasser utenfor Odontologen, og alle er henvist til buss. Jeg var temmelig stresset og gikk å svelgte på en klump i halsen hele dagen, og når jeg fikk litt omsorg, sprutet tårene. Heldigvis var jeg ute med barna i et forferdelig snøvær, så vi var alle litt våt i fjeset.
Sondre har vært kjempetøff i dag, og vi er utrolig stolt av ham. Nå gjenstår kvelden når bedøvelsen går ut, og litt smerter kanskje siger på.
5 pakker med fotballkort og ubegrenset tv-titting hjalp i alle fall på humøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar