fredag 31. desember 2010

Nyttårsaften 2010

I går kveld var vi på ost&vin hos gode venner i nabolaget. Vi voksne spiste og pratet, mens gutta boys etterhvert krøp under dynen ovenpå. Etter denne hyggelige kvelden føler vi ikke for festivitas på nyttårsaften, og legger opp til en rolig kveld. I går kveld spilte vi "Mexican train" og det var så gøy at jeg ble sendt ut i ruskeværet i dag for å investere. Sondre påstår å ha øvd i hele formiddag, så nå får vi se om vi kan gi ham en utfordring i kveld. Men først skal vi ta med oss årets siste kake og gå på julebukk til mamma og pappa.
Været vi avslutter 2010 med passer til anledningen. Værgudene har bestemt seg for å gi oss en skikkelig storreingjøring, så nå har vi et par plussgrader og regn. Føret er type sleip snø med vann på, så jeg svelgte all stolthet og tok på meg brodder da jeg gikk til senteret i sted. Og glad var jeg for det, som var den eneste som kunne gå normalt, med rak rygg og hevet hode, på glattisen.
Kveldens meny er en utsøkt salma nedlagt i soyasaus med wasabi, med noe godt attåt.
Nyttårsforsetter? Fortsette i samme leia, komme igang med treningen og få "stål i bein og armer" i tillegg til stålkondis til fjelltursesongen starter.
Godt nyttår ønskes alle som leser dette!!
Og alle andre også for den saks skyld....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar