onsdag 1. desember 2010

Mer vidunderlig teater på DnS i 2011

I dag inviterte DnS til lansering av programmet for 2011. Siden jeg har verdens greieste sjef, og løsningsorienterte kolleger, så fikk jeg organisert meg så jeg kunne stille i by`n kl. 13:00 sammen med de andre jentene i CC, og få med meg denne begivenheten. Bjarte Hjelmeland som har gjort en excellent jobb som teatersjef, satt på scenen og han presenterte små smakebiter av noen av oppsettningene de skal ha til neste år. Det blir et litt lokalt og historisk tema denne gangen, så det blir kjekt for oss erkebergenserinner.
La Cage aux Folles som spilles i disse dager, vil komme på plakaten igjen fra 29 oktober, så da er det best å være om seg, for de som ikke får se det i år. Noe annet "spektakulært" virket det ikke som de hadde på programmet denne gangen. Av barneforestillinger var det et par, og allerede 15 januar er det premiære på "Blå jakt" som passer perfekt for Sondre.
Stig Amdam har skrevet et stykke som heter "Et bedre sted" fra krigstiden, om deportering av jøder fra et område på Møllenpris. Gunnar Staalesen er med med et stykke om den lokale kunstmaleren Peder Påske, som etter en kort karriere gikk i hundene og deretter forsvant. Her får vi se Frode Rasmussen i aksjon igjen.
I mai settes stykket "Før soloppgang" opp. Dette stykket, fortalte Bjarte H. i dag, er Tysklands mest kjente stykke, som dramatiserer hva som skjer med et samfunn når det blir nyrikt over natten. På Lille Scene i mai får vi se "Ordet" som er et drama om tro og mirakler.
Andre stykker som settes opp er, "Alt om min mor", "Gjengangere" Henrik Ibsens beryktede stykke, "Førstereis" med Helge Jordal, "Knutsen og Ludvigsen", og "Når det slutter å regne" av Andrew Bowell.
Jeg har saumfart folderen vi fikk uten å finne Vidar Magnussen. Håper han dukker opp alikevell. Soleglad fant jeg flere steder, så litt humor blir det no.
For deg som har lyst å ta en titt på gjengen på DnS når de jobber, så har vi et lite tittehull her.

1 kommentar:

  1. Så, du koste deg... :o) Men har du bare en grei sjef...? ;o)

    SvarSlett