søndag 12. desember 2010

Pepperkakebondegård

Late søndager før jul er til for å bake, og i dag var det pepperkakehus som sto på planen. Susanne tegnet delene og kjevlet ut før hun gikk på jobb, og før hun ga seg var det blitt en hel bondegård. Vi voksne som var på julebord i natt hadde ikke mye tiltak i dag, så da er det godt når ungene tar ansvar. Etter en vidunderlig tunfiskmiddag tok vi turen opp til mormor og morfar for å sjekke brunfargen etter 4 uker i Spania. Etter å ha matet endene i Liavannet og handlet inn pynt til huset, kjørte vi hjem og limte det sammen. Vi tenner tre adventslys mens vi venter på at storesøster skal komme hjem fra jobb. Når hun kom hjem ble det orden på sakene, og hun og Sondre pyntet til den store gull medaljen, og befolker grisefjøset med en mammagris og tre søte små.

2 kommentarer:

  1. Så fint det ble! Nå skal vi snart få ut fingen og få bakt årets hus her hjemme også. I alle fall før neste helg. Før neste søndag superjaffal.

    SvarSlett
  2. Ja, barna var strålende fornøyd. Siden vi har en gutt som elsker marsipan, lurer jeg bare på når griseknoene kommer til å rømme hjemmefra...

    SvarSlett