onsdag 29. desember 2010

Årene er lagt inn for i år

I løpet av høsten har jeg jobbet meg opp tid til to avspasseringsdager, og de tar jeg ut nå før nytt år. Etter en kort julefeiring, ble det to dager på jobb før freden atter senket seg.
Etter koselig besøk hos Katja & Co i går avsluttet vi kvelden forran tv`en, og ManU kamp. De ledet 1-0 da vi gikk å la oss, så skuffelsen var stor da vi kunne lese i BT at de ikke hadde klart seieren.
I dag har Sondre og jeg vært og dyppet oss litt på Vannkanten. Med deilig og varmt vann i de fleste bassengene, koste vi oss til vi så ut som noen rusiner. Etter et besøk på konditori og en liten titt i et par butikker suste vi avgårde til biblioteket i Åsane for å hente det siste som hadde kommet til oss. Forskjellen på de to sentrene var formidabel. Mens Vestkanten hadde godt med parkering, rolig atmosfære og ingen trengsel var det totalt kaos på Åsane Senter, både på tilkjørselsveier, parkeringsplassen og i butikkene. Vi ilte sakte, gjorde våre små ærend, inkl. et Goretex-kupp til Sondre og sneglet oss hjem igjen, til lydbok (Sondre) og T-kopp.

1 kommentar:

  1. Ja, takk for sist. Det var veldig koselig å ha dere til besøk. Dere kan komme tilbake...
    Sondre skulle klippet seg :o)

    SvarSlett