tirsdag 2. april 2013

Vår i Bergen, lykke på balkongen!

Vi skriver andre april og første økt i kampen mot grå legger. Min faste fritirsdag forlenget påskeferien med en dag, og denne dagen tilbrakte jeg i store trekk på balkongen. For å fortjene denne lykken startet jeg dagen med en tur i rekordfart opp Stoltzen. Etter å ha satt årsbeste, fulgte en tur innom biblioteket, tur til Fretex med bøker og så måtte det nyvaskede, tomme kjøleskapet fylles opp.
Phew... det er travelt å ha fri, men akk så deilig det er å sette seg på balkongen og begynne på en ny bok.
For å begrense lesingen min litt, og kanskje sette ned tempoet har jeg bestemt at den 800 siders boken "Ekornene i Central Park er triste på mandager" skal posisjoneres ut i bolker på 100 sider pr. dag. Derfor sitter jeg nå her, på tidlig ettermiddag og må finne på annet å gjøre. Hmm.... hva gjør man? En tur på hagesenteret for å kjøpe en blomst til balkongen? Strikke ferdig en sokk? Mulighetene er mange.
Boken er i alle fall veldig bra. Angrer litt på at jeg hoppet over bok nummer to, for ting har skjedd mens jeg så en annen vei....

2 kommentarer:

  1. Ser deilig ut! Her i Paris er det også flott vær, men fortsatt (uheldigvis) alt for kaldt!

    SvarSlett
  2. Herlig. Bare legger, shame on you. Her er det fortsatt mange minus, men masse sol... gleder meg til leggene kan brettes frem.;)

    SvarSlett