lørdag 17. september 2011

Første mål nådd: Ketose på 4 dager!!

Se så fin og lilla, bare etter 4 dager :)
I sommer krøp det sakte men sikkert på 3 kilo, og jeg har ikke klart å riste dem av bare med å være "flink". Etter å ha skeiet helt ut forrige helg da vi var i Munchen, var tirsdag første dag i mitt nye (gamle) regime.
5 karbohydrater pr. måltid i fire dager gjorde at første ketosesticks ble den rette fargen. Når du først er i ketose er det mye lettere å styre unna fristelser i hverdagen. Jeg tåler at de rundt meg frotser i godsaker, og jeg opplever faktisk å glemme å spise, for rumlingen i magen sender ikke sultsignaler til hjernen. Les her om tidligere erfaringer med ketose.
Til dere som strever med å holde et lavkarbo kosthold, men syns fristelsene er mange er dette et hett tips: Kjøp en pakke med ketosesticks (kr. 99,- på apoteket) og følg med på hva du "tåler". Du juster karbohydrat mengden pr. måltid etter hvor lilla farge du får på sticksen.

6 kommentarer:

 1. så bra at du har kommet deg i ketose igjen da :)

  SvarSlett
 2. Oj, jeg følge rikke lavkarbo men er fristet til å kjøpe slike sticks og eksperimentere bare fordi jeg synes det høres spennende ut :p

  SvarSlett
 3. Det er ingen vits hvis du ikke er i nærheten av ketose, da er sticksen grå og kjedelig hele tiden. Prøv hvis du har lyst, fin måte å lære kroppen sin å kjenne på.

  SvarSlett
 4. Takk for dette innlegget. Har lenge lurt på hvor man kjøper sticksene etter at jeg har hatt mistanke om å være i ketose noen ganger, så er det jo ekstra gøy å faktisk vite sikkert om man er det :)

  SvarSlett
 5. Spør man bare etter ketosesticks?

  SvarSlett
 6. Ja, det har fungert i Bergen i alle fall. Prøver nå ut forskjellige ting, hvor mye jeg kan spise før den fine lillafargen, (som nå er mørkelilla) blekner.

  SvarSlett