lørdag 24. september 2011

Årets motbakke begivenhet i Bergen: Stoltzekleiven Opp

I dag kom dagen mange har ventet på, eller skal jeg heller si, trent til. Stoltzekleiven har vært stengt siden i fjor og åpnet for trafikk bare en uke før løpet. Når det er 5000 som har sloss om plassene, så sier det seg selv at det var stor trafikk opp kleiva uken som har gått. Løpet startet fredag, og ble avsluttet i kveld.
Frode er med i en god gjeng som kaller seg Melkesyre.no. De fleste er kolleger, men der det er hjerterom er det husrom, så andre kan få være med i det gode selskap også.
Sondre og jeg kjørte til Eidsvåg og parkerte der. Vi gikk opp til Munkebotn og videre oppover mot Sandvikspilen. Det var gøy å stå på toppen å se sprekingene komme i mål, og etter en halv time var det tid for Frode og gjengen. Tenk det var opphold i regnværet i dag, og ganske varmt, men vinden økte på da vi var på toppen. Kan ikke si annet enn at det var perfekte forhold. Arrangørene gjør en kjempejobb, med å få folk i gang og opp over målstreken, det er lett å se at de har gjort dette i 32 år. Det var en lett fin stemning på toppen, hvor løperne fikk t-skjorten sin og vannflaske.
Det ble ikke ny rekord i år, siden fjorårets vinner Torbjørn Ludvigsen kom inn på nøyaktig samme tid som i fjor 8.22. Damenes vinner var et kjent fjes fra Skåla Opp, May Britt Buer som løp inn på 10.06.
Vi er veldig stolt av Frode som slo rekorden han satt i går, og løp inn på 13.34. Gratulerer!
Fin stemning i målområdet
Frode i farta klar for ny bestetid
Ser ikke særlig sliten ut...
Ikke verst dette her
Melkesyre.no stilte med 90 stykker i dag

2 kommentarer:

  1. Så gøy, og jeg gratulerer med :o)

    SvarSlett
  2. sv: Takk for kommentaren :-) Jeg har vært alene hjemme jeg også, det er lettere å være mest mulig raw da syns jeg. Masse lykke til, og kos deg med rawhelgen! Prøv gjerne den raw dillsuppen jeg har blogget om, den metter veldig!

    SvarSlett