mandag 5. september 2011

Ukens hete tips: Lavkarbo seminar i Bergen!!

Thomas Geisner, Espen Rostrup og Andreas Eenfeldt, hør dem i Bergen!
Det er nesten ikke til å tro, men onsdag 28 september finner det sted et seminar som skal ta for seg det Lille Måne kaller et evolusjonært kostholdsfenomen, kjent som lavkarbo. Det er altså forlaget Lille Måne som har lokket superbloggeren Andreas Eenfeldt (han med Matrevolusjonen) til Bergen. Andreas Eenfeldt sier selv i bloggen sin at Kostdoktor`n er Sveriges største helseblogg, og takk for det Andreas, vi trenger leger som begynner å se på kosthold i forhold til helse.
Med seg på podiet skal Andreas ha to leger tilknyttet Haukeland som begge er ivrige bloggere. Espen Rostrup og Thomas Geisner, driver begge med folkeopplysning via blogg mediet. Jeg leser bloggene deres ofte og gjerne, og har lært mye om hvilken energi menneskekroppen går best på.
Vi er allerede en liten gjeng på 5 som har kjøpt oss billetter, så hiv deg med og få deg litt folkeopplysning du også! Mer informasjon og billettsalg finner du på LilleMåne sin side.

3 kommentarer:

  1. Jeg liker veldig godt filosofien (vitenskapen) og gutta, men tror ikke jeg gidder å høre det samme, som handler om det samme jeg har lest om i flere år, på et foredrag.

    For mindre beleste er dette absolutt en event å få med seg. Mener jeg.

    SvarSlett
  2. Det blir litt som å "høre gamle sanger omigjen". Jeg er glad i å lytte til gamle slagere, og er så sjelden sammen med folk som er like ivrig på lavkarbo som meg, så dette skal bli bra.

    SvarSlett