lørdag 30. juli 2011

Taco a la rawfood (Dehydrator)

Jeg lover det skal komme innlegg om andre ting enn min nye mat tørker, men jeg jubler over jomfruturen og har lyst å formidle hvor lett det var å få det til, på første forsøk.
Resultatet av gårsdagens prøving på kjøkkenet resulterte i dag morges i et deilig Mexikansk brød, som kunne spises bar, et selvkomponert rødbetbrød, som jeg spiste med cashewnøttost til, og tacolefser som faktisk holdt på innholdet.
Meksikansk brød, rødbet brød og tacolefser
Er veldig fornøyd. Siden vi ikke har kjøkkendør ble det litt bråk inn i stuen. Frode mente det hørtes ut som fòr tørkeren som faren har på gården sin.
Vi ble derfor enig om at det lureste er å sette den på om kvelden, sånn at den kan gå om natten og når vi er på jobb. 
Lørdagstaco`en ble i alle fall veldig vellykket med disse lefsene, som lett utklasset hjertesalaten. Som fyll hadde vi guacamole, taco"kjøtt", rå marinerte sopp, spirer, spinat og vegan parmesan.
Rå taco uten karbohydrater

3 kommentarer:

  1. åååh guri som jeg misunner deg den mattørkeren. jeg lager slikt nå i ovnen... vil haaa!

    SvarSlett
  2. Åh, så heldig du er :)

    Hvor kjøpte du dehydrator? Det er sikkert dyrt....

    SvarSlett
  3. Jeg koser meg med å prøve meg frem. Jeg valgte SanaBona sin, den var dyrere enn Ukjuicers sin, men betaler litt for trygghet og nærhet til forhandler.

    SvarSlett