søndag 31. juli 2011

Mye skjer på kjøkkenet

Midt i mai startet hobbysnekkeren i huset med å lage balkong utenfor kjøkkenet, se her. Arbeidet gikk raskt og ble flott, men vi fikk bakoversveis av leveringstiden da vi skulle kjøpe terrassedør. Derfor, nå 2,5 måned senere har vi ikke kommet lenger. I helgen ble det saget hull til dør, men vi støtte på nye utfordringer i form av en el.ledning som gikk inni veggen. Takk og pris at det er meldt fint vær hele uken, så kanskje vi får døren inn før regnet setter i gang igjen.
Skal bli kjekt å få tettet dette kjempehullet i veggen
Sist uke fant jeg hyllen jeg har leitet etter i evigheter, og jeg var ikke sen om å få den hjem. Lørdagen gikk med til å hente, vaske og flytte inn i denne stilige kjempe-settekassen. Når en kjøper mange "rare" ingredienser, er det viktig å ikke stappe alt vekk i et skap, men ha det fremme sånn at en husker å bruke det.
Hyllen med det rare i :)
Nye planer er lagt for dehydratoren. Med en sånn maskin "rir man ikke den dagen man saler". Planene er lagt for havrecockies og fruktstrimler, men ting må legges i bløt også må det jo "times" sånn at det ikke blir ferdig når jeg ligger og sover, eller er på jobb. En ny dose med bokhvete ligger til spiring, så de skal tørkes i dehydratoren for første gang.
Bokhvete, havre, solsikke- og linfrø, paranøtter og aprikoser til bløting

2 kommentarer:

  1. Jeg blir sliten bare av å lese om alt du driver på med for tiden.. hehe! Men nå fikk jeg en ide - tror jeg må på ikea og se om de har noen greie bokser / glass i passende størrelser så jeg kan få orden på all supermaten / nøtter og kjerner osv som er stuet bort...! :) Takk for inspirasjon! :)

    SvarSlett
  2. En "plagsom" bivirkning av å spise supersunt, en får så mye energi!
    Jeg får også masse ideer og inspirasjon fra flotte blogger jeg er innom, kjekt å spre litt videre :)

    SvarSlett